Svängrummets IntresseFörening  

Körslaget vt-09.Svängrummets Intresseförening är en ideell förening vars syfte är att vara ett stöd för Samspelsskolan Svängrummets verksamhet, samt att arrangera konserter och läger för medlemmarna.

På årsmötet bestämdes att medlemskap ska vara obligatoriskt för deltagare i Samspelsskolan, avgift 100 kr per familj. Inbetalning sker i samband med faktureringen.

Föreningen har genomfört femton rockläger samt arrangerat ett antal avslutningskonserter.

page1image1832960


Avslutningskonsert - publiken delas in i grupper och deltar i Svängrummets "körslag" 


2011

Föreningen och samspelsskolans elever och f.d. elever genomför " EN PRATGLAD KVÄLL MED CLAES ERIKSSON i samtal med ERIK BLIX" , ett välgörenhets arrangemang i samarbete med Rotary Landvetter-Rådakretsen där behållningen gick till barnhem i Brasilien.                                                                                                                          

Arrangemanget genererade ett bidrag på 96980kr som tillfaller barnhemmet Casa de Maria i Tieté, Brasilien. Det kommer att användas till elektriska installationer av lampor mm, uppförande av nya avdelningsväggar i badrum och klassrum samt skåpinredning i kök.

2012

 21/4 -12 hade vi vår första musikfest för vuxna med ukuleleALLSPEL. Alla fick prövapå ukulele och Svängrummets Ukulelegrupp stöttade upp med svängigt komp. Stämningen var på topp! Bolåsa Värdshus bjöd på medelhavsbuffé och kvällen avrundades med dans till vuxenrockbandet Windfall. Det här måste göras fler gånger!

7/5  ALLSPEL med föreläsning på Rotarys ordinarie veckomöte.

maj -12  Ett band att kommer igång med egen reptid i ABF:s replokal. Det finns elever på väntelista för att ingå i band.

15-18/8  Återigen ett lyckat ROCKLÄGER på Karlsrogården i Öxnered

dec -12  Fest på Bolåsa värdshus - ukulelegruppen och Windfall deltog tillsammans med grupper från Folk och Rockare. Proppfullt med musik och dans hela kvällen lång..

2013

maj-Vårkonsert med alla elever - 3 tim fullspäckad föreställning

augusti - Rockläger på Karlsrogården

oktober-Vuxenfest med Windfall, Sören med Rören och Just 4 Fun på Restaurang Pannrummet

december - Elevfest på Svängrummet, elever spelar för och med varandra och tittar på film från sommarlägret


 Föreningen deltar på Mölnlyckefestivalen med lotteri,
en akustisk Fendergitarr, sponsrad av Crazy Music lottades ut.

 

Ladda ner protokoll: